Gateway Park Wasa

WasaGroup suunnittelee Mustasaareen Vaasan moottoritien (18) ja Porin tien (E8) risteykseen uutta teollisuuden ja liiketoiminnan keskittymää.

WasaGroup suunnittelee Mustasaareen Vaasan moottoritien (18) ja Porin tien (E8) risteykseen uutta teollisuuden ja liiketoiminnan keskittymää.

Tontin pinta-ala on 260.000 neliöitä ja alueella on rakennusoikeutta yhteensä n. 72.300 neliötä. Tilojen vuokraamisesta käydään neuvotteluja parhaillaan useampien kaupan alan toimijoiden kanssa.

Loistava sijainti

Tontti sijaitsee erikoiskuljetusreitin varrella Valtateiden E8 ja E12 risteyksessä Mustasaaren kunnassa. Lähiympäristöstä löytyy teollisuuskeskittymiä ja sijainti on optimaalinen suurille maantiekuljetuksille.

Tonttien pääasiallinen kaavamerkintä on KTY, ja alue on rakentamisvalmis. Kooltaan tontti on ainutlaatuinen teollisuustontti Vaasan seudulla. Koko ja maaperä mahdollistavat erittäin raskaiden taakkojen käsittelyn ja noston.

Wasa360-konsepti toteutusmallina

Liikepaikkaa kehittää kiinteistökehittäjä WasaGroup Oy tiivissä yhtistyössä Mustasaaren kunnan kanssa. WasaGroup Oy suunnittelee rakennettavia ja vuokrattavia liiketiloja sekä vastaa kohteiden rakennuttamisesta. Kohteen suunnittelun tekee suunnittelutoimisto WasaPlan Oy.

Uusien rakennettavien liikerakennuksien investorina ja rahoittajana toimii WGF III -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennukset vuokralaisille.

Sijainti

72 300 m2
2018
Mustasaari, Vikby
WasaGroup Funds III