Hoivakoti Vaasa

WGF II -rahasto toteuttaa hoivakodin Esperi Carelle Vaasaan.

WasaGroup rakennuttaa Vaasaan Hiilloskujalle hoivakotiyksikön ja vuokraa sen Esperi Carelle pitkällä vuokrasopimuksella.

Esperi-koteja kuntoutujille

Rakennettava hoivakoti on asuntotyyppinen yksikkö, joka koostuu kahdesta rakennuksesta. Toisessa on 15 asumispaikkaa ja toisessa 4 tukiasuntoa.

Wasa360-konseptilla toteutetut Esperi-kodit tulevat tarjoamaan asumisratkaisut mielenterveysongelmista kuntoutuville turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä, joka tukee asukkaiden kuntoutumisen polkua itsenäiseen asumiseen.

Esperi Care vastaa asumis- ja tukipalveluista, jotka tarjoavat asiakkailleen yksilöllistä ohjausta ja tukea yhteisöllisessä ilmapiirissä.

Wasa360-tuotantoa

Kohdetta kehittää kiinteistökehittäjä WasaGroup Oy. WasaGroup suunnittelee rakennettavia ja vuokrattavia tiloja sekä vastaa kohteiden rakennuttamisesta. Kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelusta vastaa  suunnittelutoimisto WasaPlan Oy. Kohteen rakentamisesta WasaCon Oy, joka toimii pääurakoitsijana.

Uusien rakennettavien rakennuksien investorina ja rahoittajana toimii WGF II -kiinteistökehitysrahasto, joka vuokraa rakennukset vuokralaisille.

Sijainti

 

 

768 m2
2018
Vaasa
WasaGroup Funds II
Esperi Care Oy