Kivikiila Vaasa

Vaasan Kivihakaan rakennetaan merkittävä finanssikeskus.

Uusi finanssikeskus ”Kivikiila” sijaitsee Vaasan Kivihaassa. Kivikiilan alueella tarkoitetaan Mustasaarentien, Välitien ja Kokkolantien rajaamaa kiilamaista aluetta. Kyse on taloudellisesti ja imagollisesti merkittävästä hankkeesta, joka tulee vahvasti tukemaan koko Vaasan seudun kehitystä sekä parantamaan sen imagoa.

Kivikiilan finanssikeskus käsittää noin 14500 neliötä, ja toimistorakennuksesta tulee kahdeksankerroksinen upea torni. Hankkeen kokonaisarvo on noin 20 miljoonaa euroa.
Uusi toimistokohde tulee keskittymään erilaisiin finanssi- ja talousalan yrityksiin. Tiloihin haetaan esimerkiksi sijoituspalveluyrityksiä, rahastotoimijoita, muita sijoitusyhtiöitä, pankki- ja vakuutussektorin yrityksiä, tilitoimistoja, tilintarkastustoimistoa ja muiden yritysten talouspalveluita tarjoavia yrityksiä.

Elävä alue kulkureittien varrella

Kivihaka on Pohjanmaan suurin kaupan keskittymäalue. Vähittäistavarakauppapainotteinen Kivihaka on laajentunut suureksi muutamassa vuodessa ja onkin Vaasan toiseksi tärkein liikealue keskustan jälkeen. Aluetta ympäröi asuinalueet ja lisää omakotialueita on kaavoitettu jo olemassa olevien viereen. Alueelta on siis bussiyhteys keskustaan ja hyvät ajoyhteydet niin keskustaan kuin muuallekin Suomeen.

Räätälöitävissä

Toimitilat ovat juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan muokattavissa, sillä voit suunnitella tilankäyttöä yhdessä toimijoiden kanssa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, jotta voimme toteuttaa unelmienne toimitilat!