Liiketilaa Valkeakosken uudesta liikekeskuksesta

Valkeakoskelle rakennetaan uusi liikekeskus.

Tavoitteena monipuolinen kaupan ja palveluiden keskus

WasaGroup suunnittelee n. 11.000 neliön suuruista monipuolista kaupan ja palveluiden keskusta Valkeakoskelle. Alueelle kaavaillaan päivittäistavarakauppaa, käyttötavarakauppaa, sisustukseen ja remontointiin liittyvää tilaa vievää erikoiskauppaa sekä autoalan kauppaa ja palveluita. Tavaratalojen ja myymälöiden lisäksi aluetta tulee täydentämään terveyspalvelut ja toivon mukaan apteekki sekä ravintolapalvelut.

Erinomainen sijainti kasvavalla alueella

Uusi kaupan keskus tulee sijaitsemaan Valkeakosken keskustan tuntumassa, uusien kasvavien asuinalueiden välittömässä läheisyydessä ja aivan Campus-alueen oppilaitosten vieressä. Campus-alueella Hämeen ammattikorkeakoulussa, Tietotien lukiossa ja Valkeakosken ammattiopistossa opiskelee yli 2500 opiskelijaa.

Valkeakoski on kasvava kaupunki, joka tarjoaa monipuolisia asumisen mahdollisuuksia Tampereen työssäkäyntialueella. Valkeakosken kehittymistä hyvän asumisen paikkana tieliikenteen solmukodassa tukee kansainvälinen elinkeinoelämä ja kattava koulutustarjonta sekä monipuoliset palvelut ja liikunta- ja kulttuuritarjonta.

Räätälöitävät tilat

Wasa360-konseptilla tuotetaan laadukkaita ja käyttäjien liiketoimintaa tukevia liiketiloja. Toimitilat voidaan siis räätälöidä juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan, sillä voit suunnitella tilankäyttöä yhdessä toimijoiden kanssa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, jotta voimme toteuttaa unelmienne toimitilat!

Havainnevideo