Toimitiloja Mustasaaren Sepänkylässä

Uusi monikäyttöinen kiinteistö suunnitteilla Mustasaaren Sepänkylän torin paikalle.

Erinomainen sijainti

Kohde sijaitsee Mustasaaren Sepänkylässä palveluiden keskellä. Sepänkylä on Mustasaaren kunnan keskustaajama, jossa on sekä laaja palvelutarjonta että omakotitalo-, rivitalo- ja kerrostaloasumista. Sepänkylä on kasvanut yhteen Vaasan Kivihaan, Purolan ja Asevelikylän lähiöiden kanssa, ja on tänä päivänä käytännössä osa Vaasan kaupunkialuetta.

Sepänkylä on Mustasaaren keskuspaikka ja Mustasaaren voimakkaimmin kehittyvä taajama. Sepänkylän keskustaan tullaan tulevina vuosina rakentamaan asuntoja useille tuhansille ihmisille sekä monipuolisia lähipalveluita alueen kasvavalle asukasmäärälle.

Sepänkylään on bussiyhteydet Vaasan keskustasta ja ajoyhteydet alueella ovat hyvät.

Monipuolinen palvelukokonaisuus

Rakennus on suunniteltu 5-kerroksiseksi ja käsittää kokonaisuudessaan noin 4.000 m2. Rakennukseen on suunniteltu esteettömien senioriasuntojen yhteyteen päiväkoti ja yritystila. Erityistä hankkeessa on piha-alueen suuri koko, hyvä parkkipaikkatarjonta sekä sekä kiinteistön aurinkoinen kattopuutarha.

Toimijoille räätälöitynä

Tilat on mahdollista muokata juuri sinun tarpeitasi vastaaviksi. Ota yhteyttä pikaisesti, niin toteutetaan juuri sinun yrityksellesi sopivat toimitilat!